Team schooljaar 2018-2019

Martine van de Veerdonk

“Als kind wist ik al dat ik graag juf wilde worden en speelde ik vaak
‘schooltje’ met andere kinderen. Ik was dan altijd de juf. Mijn passie voor het onderwijs is ook na mijn kindertijd nooit verdwenen en na het behalen van mijn PABO-diploma ben ik gaan werken op OBS Mettegeupel. Dit schooljaar ben ik samen met Karin Schel de leerkracht van groep 4. Op maandag, dinsdag en om de week woensdag ben ik in groep 4 te vinden.”

“In de jaren dat ik hier op school werk, heb ik inmiddels al met veel plezier in alle groepen mogen werken. Het werken met kinderen zorgt ervoor dat iedere dag weer anders is. Dat maakt het zo leuk om hier te werken. Ik kan er enorm van genieten als ik iedere ochtend weer die vrolijke gezichten de klas zie binnenkomen en ze de leukste verhalen aan me vertellen over alles wat hen bezig houdt.” 

Fijne sfeer
“Het is ook fijn om te zien als de kinderen in overleg zijn met elkaar en elkaar helpen tijdens bijvoorbeeld een rekenles. Of als ze hard aan het werk zijn om iets moois te maken tijdens een crea-les. Ik lees geregeld voor aan de klas. Ik streef naar een fijne sfeer in de klas, waarbij ieder kind gezien wordt en het beste uit zichzelf kan halen.”

e-mailadres: m.vdveerdonk@stichtingoog.nl
Media
  • Martine.jpg