Team schooljaar 2018-2019

Frank van Zadelhoff

Al heel wat jaren werk ik met plezier als leerkracht op deze mooie school. 
Werken in het onderwijs vind ik geweldig. Het is elke dag anders. Kinderen helpen in hun ontwikkeling en ze uitdagen om het beste uit henzelf te halen. Dat geeft mij veel energie. Ik werk meestal in een bovenbouwgroep, op dit moment geef ik les aan groep 8. Kinderen leren in deze groepen nog meer verantwoordelijk te zijn voor hun werk en in hun gedrag. Daar help ik ze graag bij.” 

Onderwijsvernieuwingen
“Onderwijsvernieuwingen hebben mijn interesse. Ik probeer in de school een aanjager te zijn voor wetenschap en techniek. Leerlingen activiteiten laten ondernemen waarbij ze een onderzoekende, nieuwsgierige houding ontwikkelen. Kinderen hun creativiteit laten gebruiken om zelf tot originele oplossingen te komen.”

Activiteiten
“Ook ben ik vaak betrokken bij sportactiviteiten van Mettegeupel, zoals onze sportdag en schooltoernooien. Tijdens de Avondvierdaagse loop ik graag mee met kinderen en ouders. Een activiteit waar bewegen en gezelligheid uitstekend samengaan. Samen met de kinderen, de ouders en het team werken aan een fijne school. Dat is voor mij elke dag weer de uitdaging.

e-mailadres: f.vzadelhoff@stichtingoog.nl
Media
  • Frank.jpg