Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Werken in de natuur Op dinsdagmiddag 28 jan. 2013 gingen de kinderen van groep 6 naar het Vragenderveen om ... Lees meer »
Project water groep 1 De thema week over de kringloop van het water was een erg leuk project. De groepen 1 en 2 deden ... Lees meer »
Rekenen in de kleutergroep Dit jaar zijn we met de nieuwe methode rekenrijk begonnen. In deze methode staan lessen waarbij ... Lees meer »
Klusdag door ouders Afgelopen woensdag heeft juf Margriet haar verjaardag gevierd. De kleuters hebben zich ... Lees meer »
Ontbijt op school Afgelopen donderdag hebben alle kinderen kunnen genieten van een heerlijk ontbijt op school. Lees meer »
Flashmob "Demo School" Voor de opening van het nieuwe schoolplein met nieuwe speeltoestellen hebben alle leer ... Lees meer »
Finales voorleeswedstrijd Dit jaar konden de leerlingen van de groepen 5, 6, 7 en 8 meedoen aan de voorleeswedst ... Lees meer »
Crea-atelier bovenbouw Op vrijdagmiddag 9 december waren de eerste rondes van de crea-ateliers in de bovenbouw. Lees meer »
Sint op obs Mettegeupel Ook aan onze school heeft Sinterklaas een bezoek gebracht. De postbode zorgde ervoor dat Sint op ... Lees meer »
Angela Schijf steekt hart onder de riem Angela Schijf, je weet wel van Flikken Maastricht, heeft een boodschap voor alle kinderen van on ... Lees meer »
 
Pagina 5 van 7Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  Volgende   Laatste